Nieuws en mededelingen

7 en 8, jan, 2017
Gelderse zwemkampioenschappen
Dag 1 en 2 van de Gelderse Kampioenschappen korte baan 2017 zijn goed verlopen en natuurlijk zijn wij als stichting aanwezig met onze Elektronische Tijdwaarneming.
Ondanks de gladheid op zaterdag waren de meeste zwemmers toch naar Sportcentrum Rozengaarde in Doetinchem gekomen.
5. nov, 2016
Naast dat we door de regio trekken met de ETWG.nl, ondersteunen 2 leden van de ETWG ook het ETW-team van zwemvereniging Vaassen.
Vandaag is er Juniorenmeet in de Koekoek in Vaassen met ETW
ZVV maakt gebruik van het elektronische tijdwaarnemingsysteem ( ETW) van het zwembad. Dit is een ander systeem en heeft witte platen ipv gele platen.
16. okt, 2016
Dit weekend zijn we te vinden bij het Merwestein zwemgala.
10, sept, 2016
De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2016 - 2017: de jaarlijkse sprintwedstrijd bij ZV Steenwijk 1934 in de Waterwijck in Steenwijk.
16. okt, 2015
Dit weekend waren we weer aanwezig bij het "Merwesteingala" in Nieuwegein om de elektronische tijdwaarneming te verzorgen. Na de opbouw op vrijdag kon de wedstrijd op zaterdag voorspoedig beginnen en met 1800 starts was het een druk weekend.
Door de goede verzorging en assistentie van de organiserende vereniging Aquarein was het goed toeven aan de badrand tijdens wedstrijd en pauzes. Zaterdagmiddag moest een aantikplaat met kuren snel vervangen worden, maar dat was dan ook het enige ongemak bij deze wedstrijd waar, zoals ieder jaar, weer vele records zijn gesneuveld en het altijd leuk is om aanwezig te zijn.
19. sep, 2015
Op 19 september werd het startschot gegeven voor de teams ETWG bij Sprintwedstrijd in zwembad "de Waterwyck" in Steenwijk.
Dankzij uitbreiding van de verharding naast het complex was het makkelijk om de apparatuur naar binnen te brengen. De deelnemers werden verrast met de "nieuwe"startblokken, die recentelijk zijn geplaatst.
Na een doeltreffende opbouw en voorzien van een goede catering volgde een snelle wedstrijd van allemaal 50 meter nummers en vloog de tijd voorbij.
17. aug, 2015
Voor velen zit de vakantie erop en is de draad van de dagelijkse activiteiten opgepakt en ook binnen de gelederen van ETWG staat de focus gericht op het aankomend seizoen.
De vaste Regio wedstrijden staan vermeld op de jaarkalender en nu begint de inplanning van onze vrijwilligers, die enthousiast en met vakmanschap de zwemwedstrijden zullen ondersteunen.
Daarnaast worden er nog vele wedstrijden op de kalender bijgeschreven in de aankomende maanden en is het telkens weer een uitdaging om alles tot in de puntjes te verzorgen.
Iedereen veel plezier en succes toegewenst.
1. feb, 2015
Na een enerverende teammeeting op vrijdag zijn we vandaag 1 februari begonnen aan de eerste dag van de GWBK 2015 in Nijkerk en met hulp van de organisatie werd alles snel opgebouwd.
Het was een leuke eerste dag, met diverse oplossingen voor enkele problemen zoals deelnemers die ten onrechte niet meer mochten starten of die per abuis waren vervangen.
De wedstrijd liep mooi op tijdschema en we werden goed verzorgt door de organisatie.

Het ETWG-team.
31. jan, 2015
Op vrijdag 30 januari 2015 heeft periodiek overleg plaats gehad tussen bestuur en teamleden van de Stichting ETWG.
Dit overleg vond plaats in vergaderruimte in zwembad Valkenhuizen welke beschikbaar was gesteld door ESCA uit Arnhem, waarvoor onze hartelijke dank.
Tijdens dit overleg werd het afgelopen jaar geƫvalueerd en diverse afspraken bevestigd en bijgesteld.
Ook werd benadrukt dat er behoefte is aan uitbreiding van bestuur en teamleden en dan met name vanuit andere verenigingen in Regio Oost, zodat bekendheid en doelstelling van stichting ETWG breder kenbaar worden binnen zwemwereld in Gelderland en Overijssel.
22. dec, 2014
Wij wensen onze medewerkers en alle klanten hele fijne Kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2015.

bestuur ETWG
5. jul, 2014
Het Team Elektronische Tijdwaarneming Wedstrijdzwemmen Gelderland wenst iedereen een hele fijne vakantie. We zien elkaar weer in het komende seizoen 2014-2015.
12. okt, 2014
Op zaterdag 11 oktober 2014 werd in Alblasserdam het z.g. 25x21 zwembad in gebruik genomen en de opening werd verricht door Pieter van de Hoogenband en met ondersteuning van het tijdregistratieteam van ETWG werd het een prachtige wedstrijd.
Tussendoor kwam Pieter ook nog bij ons een kijkje nemen. (zie foto's)

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.03 | 21:38

Bedankt voor uw oplettendheid en de datum is aangepast.

...
11.03 | 19:52

Op 12 maart (morgen) is in Lelystad de Jubileumwedstrijd in Lelystad. Ik zie in het overzicht een datum van 13 maart a.s. Is het een tikfoutje?

...
11.03 | 19:54
Foto's heeft ontvangen 7
29.03 | 15:34
Home heeft ontvangen 6
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE