Vrijwilliger iets voor U !?

Uitbreiding gewenst.

Oprichting van stichting ETWG succesvol.

Om de continuïteit in het gebruik  van het materiaal van de elektronische tijdwaarneming voor het wedstrijdzwemmen in de Regio Oost van de KNZB te waarborgen, hebben drie bestuursleden uit die regio in 2013 het besluit genomen om gezamenlijk de nieuwe zelfstandige stichting op te richten.

Nieuwe bestuursleden gewenst.
Inmiddels is de gehele organisatie rond en is ETWG een zelfstandige stichting zonder bestuurlijke verbindingen/verplichtingen met KNZB, Regio Oost en zijn wij een vaste waarde bij alle kampioenschappen in Gelderland en Overijssel, zoals in Hengelo, Doetinchem, Arnhem, Almelo, Lelystad, Nijmegen, Kampen, Nijkerk.

Het huidige bestuur, dat zich beschikbaar heeft gesteld voor de oprichting van de Stichting, vindt het nu wenselijk om bestuursleden van elders te verwelkomen om zo haar taken in de toekomst over te dragen.

Als bestuurslid heeft u een belasting op jaarbasis van ongeveer 25 uren:

  • overleg bestuur 2 x per jaar voor begroting en financiële verantwoording
  • overleg stichting 2 x per jaar voor interne afstemming;
  • overleg met bestuur Regio betreffende jaarkalender Regio-kampioenschappen.

Afspraken met organisaties omtrent offertes, locaties, data, indeling e.d worden door teamleider ETWG afgehandeld.


Maar de Stichting ETWG wordt ook ingehuurd voor ondersteuning met elektronische tijdwaarneming bij zwemwedstrijden in bijvoorbeeld Stadskanaal, Drachten, Alblasserdam, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

Bij alle wedstrijden van Regio Oost KNZB en in Nederland (in totaal ongeveer 26 dagen) zijn onze teamleden actief aanwezig en investeren zij veel van hun vrije tijd, want bij iedere inzet gaan twee teamleden mee die zorgen voor transport van Doetinchem naar de betreffende locatie en daar de complete installatie opbouwen, bedienen en weer opruimen en terugbrengen naar de opslagruimte in Doetinchem.
Gemaakte reiskosten met eigen vervoer, eventuele overnachtingskosten, eenvoudige maaltijden en consumpties kunnen gedeclareerd worden bij penningmeester ETWG.

Uitbreiding van ons team.
Ons werkgebied wordt steeds groter en daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die deel willen uitmaken van ons team.
U wordt door ervaren teamleden geheel ingewerkt bij de zwemwedstrijden en hoort van de teamleider ETWG minimaal vier weken van te voren wanneer uw inzet gewenst.

Heeft u interesse in één van deze functies neem dan graag contact op met:
Secretariaat ETWG
e-mail    : secretariaat@etwg.nl

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.03 | 21:38

Bedankt voor uw oplettendheid en de datum is aangepast.

...
11.03 | 19:52

Op 12 maart (morgen) is in Lelystad de Jubileumwedstrijd in Lelystad. Ik zie in het overzicht een datum van 13 maart a.s. Is het een tikfoutje?

...
11.03 | 19:54
Foto's heeft ontvangen 7
29.03 | 15:34
Home heeft ontvangen 6
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE